Η Εταιρεία μας

Δημιουργούμε αντίγραφα εικόνων εδώ και 3 γενεές.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην εταιρεία μας, και να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας προς την εργασία μας.

Η εταιρεία μας δημιουργεί αντίγραφα βυζαντινών και νεοκλασικών εικόνων σε χαρτί, σε χρυσοτυπία, σε μεταξοτυπία και άλλα αντικείμενα. Θεωρούμε εαυτούς πρωτοπόρους σε διεθνή κλίμακα, εφ’ όσον η συλλογή μας περιλαμβάνει περισσότερα από χίλια αγιογραφικά θέματα, όλα έγχρωμα, σε εξαιρετική απόδοση, καλλιτεχνική και εκτυπωτική, και σε μεγάλο εύρος μεγεθών επίσης.

Η μακρόχρονη συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα αγιογραφικά εργαστήρια της Ελλάδος, εγγυάται την ποιότητα των εκτυπώσεών μας : το Άγιον Όρος και η Πάτμος είναι οι βασικοί μας τροφοδότες σε πρωτότυπα.

Επί πλέον, οι συνεργασίες μας επεκτείνονται σε μία πλειάδα αγιογραφικών εργαστηρίων της Ελλάδος, μοναστηριακών και ιδιωτών, όπου διαπιστώσουμε ότι το ταλέντο και η καλλιτεχνική προσέγγιση μπορούν και ανθίζουν.

Το αποτέλεσμα;

Άπειρα θέματα, που συνεχώς εμπλουτίζουμε με νεώτερα, που συνιστούν επίτευγμα μοναδικό διεθνώς, που μας υποβάλλουν να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αγιογράφους μας, για την αγάπη τους και την αμέριστη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν.

Η τεχνολογία στις εκτυπωτικές τέχνες μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε υψηλά επίπεδα ποιότητος αναπαραγωγής. Τα έντυπά μας μπορούν και ανθίστανται στις σοβαρές δοκιμασίες που οι τεχνίτες τα υποβάλλουν με βερνίκια και χημικά, και αποδίδουν εξαιρετικά, χωρίς να καταστρέφονται.

Με τις εκτυπώσεις μας καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος μεγεθών, επίσης. Οι περισσότερες εικόνες υπάρχουν σε μεγέθη από μικρά έως κανονικά [πχ. τετραδίου], και οι δημοφιλέστερες συνεχίζουν σε μεγαλύτερα.

Διαθέτουμε όλα τα είδη μας με όρους χονδρικής και λιανικής. Επίσης, εκτυπώνουμε καταλόγους, όπου αποτυπώνονται τα θέματα έγχρωμα, σε μικρό μέγεθος, και πληροφορούν για υπάρχοντα μεγέθη και αριθμούς καταλόγου.

Επιπροσθέτως, στον χώρο μας λειτουργούν τελευταίου τύπου μηχανήματα, και συγκεκριμένα φωτοαντιγραφικό μηχάνημα και μηχάνημα ψηφιακής μεγέθυνσης και εξάχρωμης εκτύπωσης (plotter). Συνεπώς, μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μεγέθυνση μας ζητηθεί σε εξαιρετική ποιότητα, σε χαρτί, βαμβακερό καμβά, μουσαμά ή μεμβράνη οπίσθιας φώτισης (backlit film), ή και οποιοδήποτε άλλο υλικό, καλύπτοντας κάθε ζήτηση.

Είμαστε στην διάθεσή σας, κι ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας.

Έχετε κάποια απορία;

phone-40-red

+30-210-32.47.161
+30-210-32.13.989

email-40-red

info@aperges.com

fax-40-red

+30-210-32.20.970

    Συμφωνώ να αποθηκευτούν τα στοιχεία που έχω εισάγει στη φόρμα.